Over StomaConnect

StomaConnect is opgericht in 2021 en valt onder de vlag van Cornelion BV.

Stomadragers, stomaverpleegkundigen én fabrikanten van stomamateriaal streven altijd naar de best mogelijke producten en zorg. Op basis van kennis en ervaring ontstaan nieuwe ideeën en inzichten. Als deze niet op een centrale plek worden gebundeld, gaat waardevolle kennis verloren. En dat is natuurlijk zonde.

Daarom is er StomaConnect! Hét online platform waar stomadragers, stomaverpleegkundigen en fabrikanten van stomamateriaal samen komen met als doel stomazakjes, stoma-accessoires en stomazorg te verbeteren, te verrijken of te vernieuwen.

Hierbij geldt het principe van ‘brengen en halen’. Je deelt je kennis, ideeën en ervaring. Je haalt informatie, innovatie en zorg.

Bij StomaConnect woon je leuke bijeenkomsten bij en praat je rechtstreeks met de fabrikant over producten. Dit kan ook jouw product worden. Voel je je in een grote groep iets minder prettig? Deel dan online je ideeën. Bijvoorbeeld via onze webinars.

Jouw ervaring is waardevol. Deel deze met onze fabrikanten. Test nieuw materiaal, geef je mening in enquêtes of ondersteun bij het maken van instructiemateriaal.

Natuurlijk kun je bij StomaConnect ook terecht voor deskundig advies. Verpleegkundig consulenten geven je tips over het gebruik van materiaal, vragen hoe het met je gaat of bezoeken je thuis bij een probleem met de stoma.

Alle ideeën en ervaringen verzamelen. Waardoor fabrikanten weer verder kunnen. Om uiteindelijk weer nieuwe stomazakjes en stoma-accessoires op de markt te kunnen brengen. Die de kwaliteit van leven en zorg verbeteren, verrijken en vernieuwen. Die jij als eerste kunt testen en gebruiken. Zo is de cirkel rond.

Bij StomaConnect word je écht gehoord en gezien. Nergens heb je meer invloed op de ontwikkeling van producten. Bij StomaConnect is het echt: Ik en de fabrikant!

Dus laten we connecten!